Want your
own Fotopage?






 
yana's FotoPage

By: yana syam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Jul-2008 00:48 Email | Share | | Bookmark
PotLuck @ Legal

 
 
 
View all 9 photos...
Date : 14/07/2008
Venue : Legal Dept

Wah, wah, wah..bukan main seronok masing-masing bila bos tak de, wat makan2, kumpul reramai... Errkk, yang masih bujang tuh, boley la arrangekan benda2 nih. Bila lagi, dah kawen nnt tak dapek dah nak tolong.

Erk, lupa lak nak, mintak maap byk2 la untuk member2 yang dahsediakan sume makanan tuh, tapi aku miss nak amek gambar.. (cameraman pon lapar la...).

Note : MAKANAN MEMANG SUME BEST...AIR SIRAP SODA PON SAME... 'SUASANA' YANG 'CLEAR' MASA TUH PON TURUT MENYUMBANG KEPADA KELAZATAN MAKANAN. SYABAS UNTUK SUME...


Tuesday, 15-Jul-2008 01:44 Email | Share | | Bookmark
BOWLING TOURNAMENT

 
 
 
View all 5 photos...
Date - 12/07/2008 (Saturday)
Venue - Ampang Superbowl @ Ampang Point
Company - One of the Subsidiaries of TM

- Mmm, hubby ku tak menang ape2 pon...so, abih je main, tak tunggu acara bagi2 hadiah, sbb dah tau tak dapat aper2..ekekekek. But, it's okey...lain kali cuba lagi!


Wednesday, 2-Jul-2008 07:07 Email | Share | | Bookmark
Menu - part 1

 
 
 
View all 6 photos...
Antara menu-menu kegemaran aku & family:-

1. Telur dadar bercarrot
2. Singgang daging
3. Kerabu bacang
4. Ulam Timun Muda
5. Durian


Monday, 30-Jun-2008 09:11 Email | Share | | Bookmark
Staff Day 2008 - Swiss Garden @ Damai Laut, Lumut

On The Way
Tapah Tribe..kontinjen terbaik tuh!!!
Antara ciptaan Allah...
View all 5 photos...
- Aku ke Lumut, bersama tasya, lydia & abby. Dalam kete, memang ceria gile! semua topik keluar, dari zero x, sampai la ber x,x...hahaha. dan, macam-macam lagu yang didengarkan oleh radio-radio lama yang bertiga tuh! dan bila dha keletihan, si abby & lydia layan tido, sementara aku yg hanya jadik cameraman, layan baca novel. Dan lagi seronok apabila dah hampir sampai ke Swiss Garden, lagi seronok sebab dah makin banyak kereta bertampalkan "ARB Staffday", dan walaupon tak kenal anatar satu sama alin, tapi keseronokan jelas di muka masing-masing apabila saling potong memotong.

- disana, macam2 la xtvt yg dorg buat, sampaikan kita akan rasa mcm tak enjoy sbb scheduled terlampau pack! dan penat giler..

- otw balik, masing-masing kepenatan, dah tak larat nak enjoy kan diri mcm otw pergi dulu..tapi still seronok dna sempat singgah beli mangga di sekinchan, beli mentarang di tanjung karang, dll la.. cayalah, seronok nek kete dgn korang...tasya yang penyegan tuh pon dha jadi hilang segan..hahahaha


Thursday, 26-Jun-2008 07:27 Email | Share | | Bookmark
Train @ Bday

1st time Fikri nek train
23/06/2008 - Peristiwa beberapa jam sebelum 24/06/2008 di wilayah kuala lumpur.

Lepas ofis, balik amek Fikri di K/G. Pastu terus ke LRT Station. Saje nak bawak Fikri rasa naik train. Seronot dia bila tengok banyak kereta kat bawah sana. Tiap kali train benti di station, tiap kali tuh la dia akan cakap, "nak agi" yang bermaksud, dia nak train tuh gerak lagi.. dan tiap kali train bergerak, mula meninggalkan station, tiap kali itulah dia akan melambai2 kan tangannya sambil mulut sebut "bai-bai'. Sampai je di Dang Wangi, dia taknak kuar dr train, sedangkan kitrg kena tukar naik monorail, sbb nak ke S.Wang Plaza.

Dipujuk2, akhirnya dia menurut. Good Boy, mcm tu la anak yang baik.. Maghrib dah mula nak melabuhkan tirainya. Kami belum solat. Hubbyku mula confius sama ada ada surau atau tak area S.$ Plaza. Sudahnya kami solat je di Concord Hotel, hehehe. Selamba sungguh hubby ku..Aku mengikut jer. Tapi btol la kata org, soronot rasanya kita buat something yang akal kita rasa kita tak patut buat! Lepas solat, kami amek monorail ke S.$ Plaza..dan Fikri memeluk erat leher hubbyku sebab dia dah mula terasa yang monorail tuh bergoyang. Walaupun mulutnya cakap takut, tapi mata meliar ke sana sini bila dia nampak dia hampir separas bangunan dan banyak kereta menjalar di bawah sana. Malah keasyikan betul dia halakan jari telunjuknya, suh hubbyku tengok sama!

p/s : Ke S.$ Plaza untuk beli P80! Akhirnya rezeki untukku datang jua...10Q my beloved hubby! I love u so much!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net